Mars in Waterman - 30 maart 2020

Vorige Artikel 10 van 17 Volgende

Het kernwoord van Mars in Waterman is SAMENWERKING. Mars staat voor actie, energie, moed en voor jezelf opkomen. Waterman is het teken van sociale contacten en groepsactiviteiten. Wij als mensheid moeten actie gaan ondernemen en gaan samenwerken, dat geldt ook voor de EU en regeringen, met de juiste samenwerking is er winst voor allen te behalen. Maar Mars heeft ook een groot ego en daardoor kan samenwerking moeilijk zijn. Eigen belang mag deze periode niet teveel op de voorgrond treden, het groepsbelang daar draait het nu om.

De Mars energie in het vrijheidslievende teken Waterman staat gelijk met Saturnus en dat is goed te merken. Saturnus beperkt ons in onze vrijheid, energie kan niet vrij stromen en daardoor kan irritatie ontstaan. Sommige onder ons beginnen het misschien echt beklemmend te vinden al die beperkingen. De Mars energie wil eruit! Probeer je energie op de een of andere manier uit je te laten stromen, ren de trap op en af, ga uitbundig lopen zingen, als het er maar uit komt. Mars staat gelukkig maar een dag of drie bij Saturnus en daarna zal het gevoel van de opgekropte energie enigszins afnemen maar zal zeker niet geheel verdwijnen.

Het belangrijkste is dat we als groep samenwerken en onze actie richten op de beperkingen die nu zo noodzakelijk zijn. Laten we er met z’n allen het beste van proberen te maken.

© 2019 - 2023 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel