Volle Maan en maansverduistering in Steenbok - 5 juli

Artikel 2 van 20

Het is Volle Maan in het teken Steenbok en daarbij krijgen we ook nog eens een gedeeltelijke maansverduistering.

Steenbok is het teken van ambitie, je plek in de maatschappij en de Volle Maan vraagt je wat jouw ambitie is. Is er iets waar jij je vol voor in wilt zetten? Steenbok is een praktische denker, een doorzetter en doet de dingen graag op zijn eigen manier. De Zon staat recht tegenover de Maan in het gevoelige teken Kreeft. Misschien zoek je emotionele steun voor de ideeën die je najaagt maar heb je die steun werkelijk nodig? Durf op jezelf te vertrouwen en doe het op jouw manier. Wees positief want hoe je zelf doet dat trek je ook aan. Wil je vrede en harmonie om je heen dan ben zelf ook vredig, wil je liefde ontvangen dan straal het uit en geef het.

Volle Maan staat voor een afsluiting, welk hoofdstuk sluit jij af waardoor je ambitie weer gaat stromen?

Voor Amerika is dit een Volle Maan met verduistering om bij stil te staan. Bij eerdere eclipsen in Steenbok kreeg Amerika te maken de bijvoorbeeld de aanslag op Kennedy, de legendarische uitspraak van Martin Luther King en wat te denken van de aanslagen op 9/11.  Daarbij komt ook nog eens dat deze maansverduistering precies op Independence Day valt op 4 juli.

Bij ons is de Volle Maan met gedeeltelijke maansverduistering te zien op 5 juli om 06.44 en hij staat dan op 13° in het teken Steenbok. Kijk eens in je eigen horoscoop in welk huis dat valt, dit is het thema wat bij jou persoonlijk om aandacht vraagt. 

© 2019 - 2024 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel