Neptunus direct - 29 november 2020

Vorige Artikel 8 van 21 Volgende

Neptunus direct – 29 november 2020

Neptunus ging 23 juni achteruit lopen en gaat 29 november weer vooruit. Neptunus kan je overspoelen, letterlijk en figuurlijk. Je kunt overspoelt worden door gevoelens en emoties, niet alleen die van jezelf maar ook die van anderen. Je intuïtie is groter, je voelt alles beter aan. Soms is het misschien moeilijk om iets onder woorden te brengen maar gevoelsmatig weet je precies hoe het zit.

Wanneer Neptunus een actieve rol speelt dan is de kans op overstromingen groter. Hij liet al van zich horen op het moment van stilstand begin deze maand met de overstromingen in Honduras. Maar bij overstromingen denk ik ook aan die plotselinge  lekkage in huis!

Neptunus is ook de planeet van de pandemie, op het moment dat hij achteruit ging lopen op 23 juni, leek het erop dat we het virus konden temmen. In zijn eigen teken Vissen, waar Neptunus staat, voelt hij zich extra sterk. Gaat hij het virus nieuw leven inblazen nu hij weer vooruit gaat lopen? Verleden jaar ging Neptunus op 27 november vooruit lopen, dat was het moment waar de eerste besmettingen plaatsvonden. We zijn dus gewaarschuwd, blijf voorzichtig allemaal!

© 2019 - 2022 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel