Volle Maan in Tweelingen - 30 november 2020

Vorige Artikel 9 van 21 Volgende

De Volle Maan staat in het communicatieve teken Tweelingen. Er is behoefte aan meer dan oppervlakkige contacten en gesprekken, je wilt het hart erbij betrekken Niet alleen dingen in je hoofd begrijpen maar ook de emotie voelen die daarbij hoort. De Maan in Tweelingen kan ervoor zorgen dat je denken teveel wordt beïnvloed door vroegere ervaringen. Vraag jezelf af of die denkwijze wel van toepassing is op de situatie die zich voordoet. Is het niet eens tijd geworden om anders te gaan denken en reageren?

De Zon in het horizon verbredende teken Boogschutter zet de Maan vol in het licht en daarmee ook het onderwerp waarbij jij ruimer mag gaan denken.

Mercurius de heerser van Tweelingen maakt een harmonieuze verbinding met Saturnus. Hierdoor wordt het helder en systematisch denken naar en over de toekomst gestimuleerd.

De Maan staat op °8 in Tweelingen, kijk in je geboortetekening in welk huis dit valt. Dit is namelijk het teken waar voor jou persoonlijk een ruimere denkwereld wenselijk is. Een gratis tekening kun je opvragen via mijn website.

© 2019 - 2023 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel