Maagd - jaarhoroscoop 2021

Artikel 6 van 13

Maagd – jaarhoroscoop 2021

Maagd neemt in januari de gezondheid eens onder de loep. Probeer goede voornemens vol te houden, je zult er profijt van krijgen. Maagd houdt van hygiëne maar pas op dat je niet doorslaat want je hebt deze maand een wel erg kritisch oog wat dat betreft.

Midden februari ben je gevoeliger dan anders. Stemmingen van anderen pik je snel en gemakkelijk op en gevoel van medeleven is groot. Blijf alert of de persoon werkelijk geholpen wil worden of alleen maar misbruik van je wil maken. Pas op met alcohol en andere verdovende middelen.

In maart richt je al je energie op jezelf, de behoeft om iets te bereiken wordt aangewakkerd. Je bent weinig verdraagzaam naar anderen, zeker wanneer deze je proberen te vertellen hoe iets te doen. Pas op voor onnodige conflicten met ouders, bazen of andere gezaghebbers.

April kan zomaar iets verrassends of onverwachts brengen. Een bestaande relatie wil je wat meer schwung geven of je loopt iemand in de armen die totaal anders is dan je vorige relaties. Ga wijs om met je financiën, verlies ligt op de loer.

Nieuwsgierigheid steekt de kop op in mei. Je hebt behoeft om je kennis te verruimen, perfecte tijd dus om een studie of workshop te beginnen. He spreekt graag met anders denkende mensen of mensen van andere komaf, deze verruimen je visie.

Juni is de maand voor groepsactiviteiten en vrienden. Nodig mensen thuis uit of ga er samen uit, maak plezier en geniet. Ook zakelijk en in de liefde een gunstige maan, je bent bereid compromissen te sluiten zonder het gevoel te hebben dat je teveel toegeeft.

Midden juli ga je lastige problemen liever uit de weg. Dat is echter nergens voor nodig want je beschikt over een scherp verstand en duidelijk inzicht. Tel hier nog eens je optimisme bij op en je probleem is zo goed als opgelost.

In augustus heb je behoefte aan innerlijk groei en hierdoor ga je op zoek naar nieuwe activiteiten en ontmoetingen. Je gaat de sleur van alledag doorbreken en je laat daarbij kanten van jezelf zien die anderen verbazen. Misschien verbaast het jezelf ook.

Je bent op een positieve manier op jezelf geconcentreerd in september. Dit komt niet voort uit egoïsme maar je gaat jezelf eens onder de loep nemen om te zien wat je voor je menselijke ontwikkeling nodig hebt. Wees lief want een ruzie met je partner ligt op de loer.

In oktober kun je door een idee of gedachte compleet geobsedeerd raken. Dingen uitzoeken en wel tot op de bodem en niets voor zoete koek aannemen. Let erop dat je anderen niet overdonderd met je dwangmatige gedachten, je wordt waarschijnlijk ook niet begrepen.

Een onzeker gevoel over jezelf kan je in november bekruipen. Zet voor jezelf geen beren op de weg en geloof realistisch in je eigen kunnen. Laat je niet meteen uit het veld slaan door een negatieve opmerking van iemand anders.

De laatste weken van december wil je vooral plezier maken. Laat het kind in jezelf lekker naar buiten  treden, je bent ook graag tussen kinderen. Die speelsheid zal je medemens ook opvallen en er kan zich zomaar een nieuwe liefde aankondigen.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Iedereen is aan het begin van een nieuw jaar toch weer nieuwsgierig naar wat er komen gaat en dus zoeken we met z'n allen de jaarhoroscopen op. Een jaarhoroscoop wordt voor ieder sterrenbeeld zo algemeen mogelijk opgesteld. Een persoonlijke jaarhoroscoop is natuurlijk veel uitgebreider en daar valt alles veel preciezer op zijn plek.

© 2019 - 2024 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel