Nieuwe Maan in Schorpioen - 4 november 2021

Artikel 1 van 17 Volgende

Op 4 november hebben we de Nieuwe Maan in Schorpioen en deze Nieuwe Maan maakt wat gespannen verbindingen. November is schorpioen seizoen en dit is het teken van diepe duistere geheimen. Mars staat ook sinds enige dagen in Schorpioen en als oude heerser van dit teken is hij op missie om alles te ontdekken, Mars is gefocust en laat zich zeker niet afschrikken.

Tijdens Nieuwe Maan staan de Zon en de Maan altijd gelijk en samen staan ze recht tegenover Uranus in Stier. Hierdoor moeten we rekening houden met onverwachte reacties in alles wat waarde heeft. Denk hierbij aan de financiële, bancaire wereld, de huizenmarkt maar ook aan de aarde. Ook hier is een verhoogde kans op aardbevingen en vulkaanuitbarstingen. Uranus is ook de planeet van de revolutie dus in deze tijd kunnen we meer sociale opstand zien.

Het teken Stier is verbonden met de aarde en daarmee ook met ons voedsel en grondstoffen zoals olie en gas. Op dit gebied kunnen we stagnaties of tekorten verwachten.

Een Nieuwe Maan staat voor een nieuw begin en deze Nieuwe Maan in Schorpioen vraagt je om te onderzoeken wat voor jou waardevol is. Welke nieuwe intentie heb jij, ben je bereid ergens een stap terug te doen of je juist extra voor in te zetten gewoon omdat jij het dat waard vind? Ben je bereid om je waarden te vereenvoudigen en je meer te richten op de basis van het leven, voedsel en de manier waarop dat tot stand komt.

Uranus staat voor onze toekomst en staat weer in verbinding met Saturnus de planeet van ons verleden. Hierdoor zijn we bezig met een hobbelige rit waarbij deze giganten strijden maar waarbij Uranus als winnaar uit de bus komt. We zitten wereldwijd in een tijd van grote veranderingen door de Corona pandemie en we zullen nooit meer terug gaan naar de tijd voordat het virus uitbrak. De Nieuwe Maan tegenover Uranus zegt ons niet langer weg te kijken van de noodzaak om de waarheid onder ogen te zien.

 

© 2019 - 2023 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel