Waterman - jaarhoroscoop 2022

Vorige Artikel 2 van 12 Volgende

Jaarhoroscoop 2022 voor Waterman.

Het jaar is nog maar net begonnen maar de reiskriebels hebben je meteen te pakken. Je geest is helder en actief in januari. Probeer je aandacht niet teveel te versnipperen, dat is zonde van de energie en je kunt er nerveus van worden.

Begin februari laat je kanten van jezelf zien die anderen niet voor mogelijk konden houden. Je hebt de behoeft om uit te breken en uit je dagelijkse sleur te komen. Je wilt onverwachte en opwindende dingen meemaken.

In april heb je intensiever contact met broers/zussen, buren en collega’s. Je krijgt meer post die beantwoordt moet worden en het is wijs om alle uitgaande post of berichten te controleren op fouten.

In maart lijkt het wel dat je je beter voelt als je veel spullen of bezit hebt. Om dat te verwezenlijken durf je zelfs een gok te wagen, doe dit alleen wanner het financieel verantwoord voor je is.

In mei kun je je huisgenoten met open mond van verbazing laten kijken. Ofwel ze zijn zeer aangenaam verrast of ze zijn compleet in shock. Geniet van de warmte die je thuis vindt.

Halverwege juni ben je toe aan een experiment in de liefde. Er kan zomaar iets ontstaan uit totaal onverwachte hoek. Relaties die op dit moment ontstaan zijn opwindend maar weinig stabiel.

In juli heb je meer aandacht voor je gezondheid. Kijk of er verandering in je eetgewoonte nodig is en als dat zo is, dan houd het ook vol. Deze maand ben je misschien wat nerveuzer, probeer genoeg te ontspannen.

Augustus is niet de maand waar je op eigen houtje te werk gaat. Durf om advies te vragen, indien nodig bij een expert. Er kunnen deze maand conflicten ontstaan en in een uitzonderlijke geval krijg je te maken met een rechtszaak.

Begin september ben je erg assertief ingesteld. Je hebt het gevoel dat je je tegen alles moet verdedigen en ziet iedere opmerking als een persoonlijke aanval. Tel tot 10 en denk even na voordat je reageert.

In oktober moet je er maar eens even lekker op uit gaan. Nieuwe indrukken opdoen en in contact komen met andere mensen. Hierdoor ontdek je dat je het leven ook vanuit een andere invalshoek kunt bekijken.

In november roept de plicht en de samenwerking met anderen verloopt vlotjes. Goed moment om eens te bekijken hoe dingen op de werkvloer beter aangepakt kunnen worden.

December is heerlijk om je op jezelf te richten en je wat meer af te zonderen. Perfecte tijd voor meditatie of andere mystieke of spirituele bezigheden. Aan het einde van de maan is er een vergrote kans op miscommunicatie.

==============================================================================

Iedereen is aan het begin van een nieuw jaar toch weer nieuwsgierig naar wat er komen gaat en dus zoeken we met z'n allen de jaarhoroscopen op. Een jaarhoroscoop wordt voor ieder sterrenbeeld zo algemeen mogelijk opgesteld. Een persoonlijke jaarhoroscoop is natuurlijk veel uitgebreider en helemaal op jou persoonlijk gericht.

© 2019 - 2023 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel