Leeuw - jaarhoroscoop 2022

Vorige Artikel 112 van 206 Volgende

Jaarhoroscoop 2022 voor Leeuw.

Januari is een goede maand om iet op te helderen of uit te leggen aan je wederhelft of partner in zaken. Je bent beter in staat je gedachten helder onder woorden te brengen. Deze maand ben je in al je contacten op zoek naar een geestelijke stimulans.

Vanaf midden februari wordt je zelfbeheersing op de proef gesteld. Je bent lichtgeraakt en kunt over het minste enorm boos worden. Bemoei je niet met dingen die je niet aangaan.

Maart is geweldig voor je liefdesrelaties, zakelijke relaties en andere 1 op 1 samenwerkingen. Je hebt zo’n behoefte aan harmonie in je relaties dat je er wel voor moet oppassen dat je niet te meegaand wordt. Goede maand om een ruzie bij te leggen.

In april is het goed om je nieuwe technieken aan te leren of studie te beginnen die je positie in de maatschappij of op je werk versterkt. Zorg dat je niet in beslag wordt genomen door kleinigheden waardoor je de grote lijn van je “opdracht” uit het oog verliest. Halverwege de maand kun je zo’n scherpe tong hebben dat anderen gechoqueerd zijn.

Begin mei voel je je rusteloos en heb je genoeg van alle sleur. Duw deze opstandigheid zeker niet weg maar doe vandaag iets ongewoons waar je blij van wordt en blij van blijft. Je kunt namelijk iets te impulsief in je handelingen zijn.

In juni ben je geestelijk gezien creatiever dan gewoonlijk en je spant je in om je opvattingen over te brengen op anderen. Pas op dat je je hierin niet teveel opdringt, iedereen heeft recht op zijn eigen visie.

Halverwege juli heeft een dierbare je hulp nodig maar verwacht niet dat je hier uitgebreid dankjewel voor hoort. Je zult het moeten doen met het goede gevoel dat je iemand hebt kunnen helpen. En zeg alsjeblieft niet tegen de betreffende persoon hoe geweldig je dat hebt gedaan.

In augustus ga je meer zakelijk ingesteld door de dag. Dit kan beteken dat je op koopjes en aanbiedingen gefocust bent. Blijf alert want misleiding ligt op de loer. Als het te mooi is om waar te wezen is het ook niet waar.

September is de maand waar krachten gebundeld moeten worden. Je eigen belang is even ondergeschikt aan dat van de groep. Werk niet tegen maar werk samen is deze maand het motto.

Halverwege oktober beschik je over een enorme discipline en zullen anderen je bewonderen om je doorzettingsvermogen. Verspilling van energie stoort je , je wilt overal een maximum resultaat behalen.

November gaat je aandacht uit naar je thuissituatie en eventuele medebewoners. Een goed moment om een balletje op te gooien of iedereen tevreden is met de thuissituatie. Zijn de taken een beetje gelijk verdeeld, gaan jullie respectvol met elkaar om?

Het lijkt wel of je het hele jaar op december hebt gewacht. Dit is jouw maand, hier mag je gaar stralen en genieten al een blij kind. Door al dat plezier wat je beleeft heb je een enorme aantrekkingskracht.

==============================================================================

Iedereen is aan het begin van een nieuw jaar toch weer nieuwsgierig naar wat er komen gaat en dus zoeken we met z'n allen de jaarhoroscopen op. Een jaarhoroscoop wordt voor ieder sterrenbeeld zo algemeen mogelijk opgesteld. Een persoonlijke jaarhoroscoop is natuurlijk veel uitgebreider en helemaal op jou persoonlijk gericht.

© 2019 - 2022 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel