Ram - jaarhoroscoop 2023

Artikel 1 van 12 Volgende

Ram - horoscoop voor 2023.

Het teken Ram heeft het geluk dat een groot deel van het jaar de planeet Jupiter in zijn teken staat. Jupiter zorgt voor optimisme en positieve gevoelens, je kunt niet alleen deze maand maar het hele jaar laten zien dat je een geboren leider bent. Je hebt vertrouwen in jezelf en weet de dingen die je bij de horens vat tot een goed einde te brengen. Pas alleen op dat je door al dat geloof in jezelf niet naast je schoenen gaat lopen en blijf bewust van je eigen beperkingen.

In februari heeft Ram het gevoel relationeel meer te geven dan te ontvangen. Je hebt er behoefte aan dat je relatie je meer voldoening brengt. Ga met je partner in gesprek om te ontdekken wat jullie van elkaar verwachten. Februari is een vruchtbare maand voor je artistieke en creatieve talenten.

Begin maart lacht het geluk je aan alle kanten toe. Relaties zijn warm en vriendelijk gestemd zowel privé als beroepshalve. Financieel gezien kan er een voordeel in de lucht hangen en ook in de liefde is er alleen maar positieve energie. Een uitstekend moment om te trouwen! Later in de maand waait er een andere wind en is er sprake van machtsspelletjes.

Een groot deel van april staat de Zon in jouw teken en daardoor richt je je aandacht meer op persoonlijke zaken. Deze periode kun je jezelf krachtiger manifesteren waardoor je indruk op anderen zult maken. Samenwerken is deze maand niet je sterkste punt en waak voor echtelijke ruzie.

In mei heb je wat minder energie maar de energie die je hebt zet je het beste in door iets nuttigs voor je medemens te doen. Je kunt betrokken raken bij werkzaamheden in een ziekenhuis, vluchtelingenopvang of iet op religieus terrein. Zie jezelf niet als de redder van de  mensheid en vraag jezelf ook af of je dit alles zonder eigenbelang doet of is het om je ego te pimpen.

Mars, je heersende planeet, laat in juni je vurige temperament bijzonder goed naar voren komen. Zowel in sport, de werkvloer, thuis en in relaties laat je graag het beste van jezelf zien en je gaat op een speelse manier iedere concurrentie te lijf. Je hebt sterke verlangens en je zet je ten volste in om te krijgen wat je wilt hebben.

Halverwege juli worden je geduld en verdraagzaamheid op de proef gesteld. Gedrag van anderen kan je mateloos irriteren en je hebt het gevoel dat alles en iedereen je tegenwerkt. In plaats van je hart te luchten laat je je boosheid in je borrelen. Zoek voldoende afleiding om deze gevoelens in je te laten wegstromen.

In augustus bruis je van de energie. Je bent enthousiast ingesteld en het beste is dat je zowel lichamelijk als geestelijk in actie blijft. Probeer lekker veel informatie op te slurpen door middel van cursussen of workshops en werk daarna lekker aan je conditie.

September is de maand waar conflicten op de loer liggen. De energie van je heersende planeet Mars wil zichzelf doen gelden en je drijft daardoor snel dingen op de spits. Dit speel zich vooral af in je relaties, niet alleen met je levenspartner maar iedereen waar je nauw verwant mee bent.

Duik in oktober eens in je relaties. Stemmen deze je tevreden of heb je het gevoel dat je veel in de relatie steekt maar er te weinig voor terugkrijgt. It takes two to tango, er moet sprake zijn van harmonie en als die ontbreekt is het tijd om met je partner (zowel privé als zakelijk) in gesprek te gaan.

Begin november zit je bij het minste of geringste boven op de kast. Onbewust lok je ruzie uit, je maakt opmerkingen waardoor anderen zich bedreigd voelen. Je reacties zijn fel en dat uit zich ook in het verkeer. Je hebt de neiging om roekeloos te zijn en risico’s te nemen en dat vergroot natuurlijk de kans op een ongeluk.

In december wil je je wereld verruimen en dan vooral op geestelijk gebied. Mensen met een compleet andere achtergrond maken je nieuwsgierig, alles wat anders is trekt je aandacht. Je geliefde kan je op dingen wijzen die een nieuw licht op de relatie werpen.

==============================================================================

Iedereen is aan het begin van een nieuw jaar toch weer nieuwsgierig naar wat er komen gaat en dus zoeken we met z'n allen de jaarhoroscopen op. Een jaarhoroscoop wordt voor ieder sterrenbeeld zo algemeen mogelijk opgesteld. Een persoonlijke jaarhoroscoop is natuurlijk veel uitgebreider en helemaal op jou persoonlijk gericht.

© 2019 - 2023 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel