Stier - jaarhoroscoop 2023

Vorige Artikel 2 van 12 Volgende

Stier - horoscoop voor 2023

Het teken Stier is begin januari idealistisch ingesteld en heeft de behoeft om zijn onafhankelijkheid te laten zien. Voor de samenleving en de mensen om hem heen wil je het voorbeeld zijn om een eigen identiteit te hebben en geen meeloper te zijn. Halverwege de maand kan Stier zich laten verleiden door het ongewone. Kunst waar je normaal gesproken geen oog voor zou hebben, een gerecht wat je nog nooit eerder hebt geproefd, of misschien wel een nieuwe liefde waar je altijd van dacht dat het jouw type niet is.

Februari is de maand voor vrienden en sociale contacten. Gezellig samen zijn en daarbij ook nog lekker eten en een goed glas wijn of lekker biertje. Bij onenigheid in de groep weet je dat zeer diplomatiek op te lossen. Deze maand kan ook een teleurstelling in een vriendschap brengen.  

Je hulpvaardigheid wordt gewenst in maart, iemand die je dierbaar is heeft je nodig. Je verdraagzaamheid kan hierbij behoorlijk op de proef worden gesteld, het is een periode waar je jezelf even mag wegcijferen. Verwacht geen uitgebreide bedankjes, je beloning is het goede gevoel dat je iemand onvoorwaardelijk hebt kunnen helpen.

April is de maand waar je een verrassend nieuwe liefde tegen het lijf lopen. Iemand waar je normaal gesproken niet meteen contact mee zou leggen kan zomaar je hoofd op hol doen slaan. Er is sprake van een elektrisch geladen en onvoorspelbare aantrekkingskracht. Het zal waarschijnlijk geen relatie van lange duur zijn.  

In mei ligt miscommunicatie op de loer. Je doet er verstandig aan om al je correspondentie grondig te controleren, ook in gesprekken dien je alert te zijn op hoe je overkomt op de ander. Je hebt iets in je hoofd maar het komt compleet anders uit je mond. In de handel en verkeer dien je rekening te houden met vertragingen.

Begin juni lijkt het alsof je leven in de hoogste versnelling zit. Je brein werkt op volle toeren waardoor je aanleg hebt om een warhoofd te worden. Pas op dat je jezelf niet zo zwaar belast dat er nerveuze spanningen ontstaan. In het verkeer is voorzichtigheid geboden, omdat je hoofd zo snel werkt maak je makkelijk een inschattingsfout.

Halverwege juli is sprake van een innerlijk conflict tussen je plichtsgevoel en de behoefte om jezelf te vermaken. Je doet er verstandig aan om de dingen te doen die je moet doen. Wanneer je nu je plichten verwaarloost voor een of ander pretje, dan ga je daar niet echt van genieten.

In augustus heb je de behoefte om te laten zien dat je anders bent dan de rest. Dit kan ervoor zorgen dat wat egoïstische en excentrieke indruk achterlaat. Je hebt het gevoel onafhankelijk te zijn en die onafhankelijkheid wil je vooral bewaken. Pas op voor mentale uitputting.  

De feestgangers onder de planeten, Jupiter en Venus, zijn er schuldig aan dat je je halverwege september moeilijk kunt concentreren. Ook leeft er een behoefte in je om je dierbaren te laten weten hoeveel je van hun houdt. Ga niet zitten wachten tot dingen komen aanwaaien, je moet zelf tot actie komen.

In oktober kun je goed met kinderen overweg en dat komt vooral omdat het kind in jezelf goed naar boven komt. Er is totaal geen behoefte om je anders voor te doen dan je bent en daar kan je omgeving alleen maar van genieten. Creativiteit krijgt deze periode meer aandacht.

November kan spanningen brengen in je relatie of een samenwerking. Het is moeilijk voor je om compromissen te sluiten die voor een goede samenwerking noodzakelijk zijn. Is de relatie echter goed en hecht dan kunnen jullie heel wat voor elkaar krijgen. Samenwerking is deze maand het toverwoord.

December is perfect om op zoek te gaan naar ervaringen die deuren naar nieuwe realiteiten voor je kunnen openen. Je brein is actiever dan gewoonlijk en je bent vrij fel in het verdedigen van je overtuigingen. Zorg dat je niet te opdringerig bent in je standpunten en gun ieder zijn eigen mening.

 

==============================================================================

Iedereen is aan het begin van een nieuw jaar toch weer nieuwsgierig naar wat er komen gaat en dus zoeken we met z'n allen de jaarhoroscopen op. Een jaarhoroscoop wordt voor ieder sterrenbeeld zo algemeen mogelijk opgesteld. Een persoonlijke jaarhoroscoop is natuurlijk veel uitgebreider en helemaal op jou persoonlijk gericht.

© 2019 - 2023 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel