Tweelingen - jaarhoroscoop 2023

Vorige Artikel 3 van 12 Volgende

Tweelingen - horoscoop voor 2023.

Sterrenbeeld Tweelingen heeft de eerste helft van januari grote kans om verkeerd begrepen te worden. Het is belangrijk dat je je gesprekken en berichten zo duidelijk mogelijk probeert over te brengen. Check al je schriftelijke communicatie op blunders maar ook of je het naar de juiste ontvanger stuurt.

Halverwege februari is een goed moment om je horizon te verbreden. Begin met een nieuwe studie of ga op reis om je te verdiepen in de cultuur en geschiedenis van het land. Haak niet meteen af wanneer je niet meteen geboeid raakt door alle nieuwe info.

Begin maart is niet je beste periode dit jaar. Je hebt zo weinig energie dat het je moeite kost om uit je bed te komen. Misschien ben je wel onzeker over jezelf en kruip je het liefst in je schulp. Neem niet teveel hooi op je vork en spaar je krachten om uitputting te voorkomen. Je bent vatbaarder voor koorts, infecties en allergieën.

April is de maand waar je jezelf een goed in het zonnetje mag zetten. Je hebt behoefte om geld uit te geven aan mooie of luxe dingen zoals nieuwe kleding of dure dingen voor in huis. Ook ga je graag buiten de deur eten en dan het liefst in gezelschap van mensen die het goede leven ook zeer kunnen waarderen.

In mei is het tijd om jezelf eens af te vragen of je reacties nog wel in de huidige tijd thuishoren. Reacties die je vaak hebt overgehouden uit je kindertijd maar helemaal niet passen in je leven van nu. Het wordt tijd om die reacties los te laten en plaats te maken voor iets nieuws.

In juni staat je heersende planeet Mercurius in Tweelingen en dat zorgt ervoor dat je concentratievermogen op de proef wordt gesteld. Je gedachten vliegen door je hoofd en in gesprekken spring je van de hak op de tak. De mensen om je heen raken hierdoor in verwarring. Probeer je meer te focussen.

Wil je in juli iets kopen of sluit je een contract af? Zorg er dan voor dat je op de hoogte bent van alle feiten en stort je niet halsoverkop in iets wat je niet meer terug kunt draaien. Geef aandacht aan details en lees aandachtig de kleine lettertjes.

In augustus is het tijd om eens met je huisgenoten om de tafel te gaan zitten. Problemen zijn er om opgelost te worden en met een goed gesprek kom je al een heel eind. Gun ieder zijn eigen mening, laat elkaar uitpraten en belangrijker nog, luister oprecht naar elkaar. Los onenigheid op een sportieve manier op.

September is de maand waar jij je wilt laten zien. Het is je moment van pure zelfexpressie en is alles wat je bezighoudt wil je laten zien dat jij de beste bent. Kinderen kunnen deze periode wat lastiger te hanteren zijn dan gewoonlijk. In de liefde ga je op roverstocht.

In oktober is er werk aan de winkel, en hoe meer werk je verzet hoe groter je voldoening is. Van al dit werk wil je het liefst zelf de vruchten plukken en het kan wat irritatie opwekken wanneer iemand anders juist veel profijt van je inzet heeft. Boost je weerstand met wat extra vitamine C.

De tweede helft van november is een goed moment om iets uit te leggen of op te helderen tegen iemand waar je een intieme band mee hebt. Ben je met een project bezig waar je de nodige kennis aan ontbreekt dan aarzel niet om een deskundige te raadplegen. Je zoekt naar geestelijke stimulans en beschikt over een flitsende humor.

Aan temperament geen gebrek in december en het is aan jou om te kiezen welke kant dit opgaat. Kies je voor ruzie of voor passie? Het is prima om voor jezelf op te komen maar moet je werkelijk zo met je hakken in het zand gaan staan? Samenwerken is deze maand het toverwoord.

==============================================================================

Iedereen is aan het begin van een nieuw jaar toch weer nieuwsgierig naar wat er komen gaat en dus zoeken we met z'n allen de jaarhoroscopen op. Een jaarhoroscoop wordt voor ieder sterrenbeeld zo algemeen mogelijk opgesteld. Een persoonlijke jaarhoroscoop is natuurlijk veel uitgebreider en helemaal op jou persoonlijk gericht.

© 2019 - 2023 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel