Kreeft - jaarhoroscoop 2023

Vorige Artikel 4 van 12 Volgende

Kreeft - horoscoop voor 2023.

In januari is Kreeft erg gericht op zijn relaties. Niet alleen je privérelatie maar iedereen waar je een relationele band mee hebt dus ook bijvoorbeeld je arts, advocaat, makelaar of beste vriendin. Ga voor jezelf eens na of jullie aan elkaars behoefte voldoen, of er sprake is van balans in de relaties.

Midden februari kun je het gevoel hebben of je wordt tegengewerkt. Het lijkt wel alsof alles tegenzit en je kunt je zelfs wat eenzaam of verdrietig voelen. Geef niet teveel aandacht aan deze gevoelens, ze zullen weer snel verdwijnen.

Voordeeltjes hangen in maart in de lucht. De ideale maand om bij je baas aan te kloppen voor loonsverhoging of promotie. Goed nieuws moet gevierd worden en het liefst doe je dat deze maand met jezelf trakteren op wat lekkers, zeg maar veel lekkers. Geef niet meer geld uit dan verantwoord is.

In april bruis je van de energie en je hebt behoefte om de wereld te laten zien wat je in je mars hebt. Vergeet niet om in je tocht ook rekening te houden met anderen, soms is het toch nodig om water bij de wijn te doen. Een maand waar je bergen werk kunt verzetten en meer dan anders opkomt voor je rechten.

Durf eerlijk naar je emoties en gevoelens te kijken in mei. Wanneer je deze ontkent of onderdrukt kan zich dwangmatig handelen ontwikkelen. Het is echt niet erg als je zelf eens een fout maakt, stop dan ook om iemand anders een schuldgevoel aan te praten.

In juni heb je de neiging om in je eigen droomwereld vol waandenkbeelden en fantasieën te duiken. Dit is geen goed moment voor werkzaamheden of beslissingen waar een heldere geest vereist is. Door je drang om je van de werkelijkheid af te keren kunnen alcohol of andere drugs naar je lonken, zorg dat je geen overmatig gebruik van verdovende middelen neemt.

De maand juli is de maand dat jij mag laten zien wie je bent en wat je in huis hebt. Je komt krachtig over en bent vooral gericht op je eigen bezigheden. Omdat je zo op jezelf bent gericht houdt je weinig rekening met de gevoelens van anderen. Doe je best om een balans te vinden tussen wat je voor jezelf nodig hebt en wat je voor een ander kunt betekenen.

Augustus is de maand waarin je wenst een betere controle over je leven te krijgen. Je denkt dit te kunnen oplossen door het aanschaffen van dingen waardoor je het idee hebt meer macht over je leven of zelfs personen te krijgen. Laat je nieuwe spullen gerust aan anderen zien maar loop er niet mee te pronken.

September is een maand waar roerselen uit het verleden weer naar boven kunnen komen. In huis is sprake van veel activiteit en het beste tracht je je in te zetten om een goede sfeer te bewaren. In je werk kan er wat tegenslag zijn, iemand probeert je in de wielen te rijden.

Je weet in oktober meer voor jezelf op te komen en dat doe je op een speelse en sportieve manier. Aan energie heb je geen gebrek maar pas op voor gevaarlijke situaties. Kinderen kunnen je het deze periode wat lastig maken. Houd deze maand niet allen jezelf maar ook kinderen bezig.

In november ben je graag bij kinderen en dat komt omdat je het kind in jezelf naar boven haalt. Je hebt een drang om te laten zien dat je de beste bent in alles wat je doet en je wil vooral graag je eigen gang gaan. Discipline en orders opvolgen vallen je deze maand zwaar.

December is een goede maand om iets op te helderen of op te biechten in een van je intieme relaties. Misschien maakt het je nerveus maar de ander zal je eerlijkheid waarderen. Ben je met iets bezig en het lukt niet dan aarzel niet om een specialist om advies te vragen.

==============================================================================

Iedereen is aan het begin van een nieuw jaar toch weer nieuwsgierig naar wat er komen gaat en dus zoeken we met z'n allen de jaarhoroscopen op. Een jaarhoroscoop wordt voor ieder sterrenbeeld zo algemeen mogelijk opgesteld. Een persoonlijke jaarhoroscoop is natuurlijk veel uitgebreider en helemaal op jou persoonlijk gericht.

© 2019 - 2023 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel