Saturnus in Vissen - 7 maart 2023

Vorige Artikel 54 van 183 Volgende

Saturnus is vandaag het teken Vissen binnengekomen en dat gaat voor een verschuiving zorgen. De leermeester Saturnus wordt als streng gezien, hij legt beperkingen op en kijkt constant over je schouder of je de dingen wel goed doet. We kunnen ons allemaal nog de lockdown herinneren, dat was precies op het moment dat Saturnus het teken Waterman binnenkwam, het teken dat voor Vissen komt. Waterman is het teken van je sociale contacten en alles wat je in groepsverband doet en daarin, dat weten we allemaal, werden we geïsoleerd. Dit is een overduidelijk voorbeeld van hoe Saturnus te werk gaat.

Sinds vandaag staat Saturnus dus in het gevoelige teken Vissen. Dit teken staat erom bekend dat het snel gevoelens en sferen oppikt, zowel de positieve als negatieve. Het is zelfs zo dat Vissen deze emoties over gaat nemen, alsof ze hem of haar toebehoren. Nu Saturnus dit zo meevoelende teken binnenkomt zal deze gevoeligheid wat afnemen. Dat is goed nieuws voor hoog gevoelige mensen (HSP’ers) want met Saturnus in Vissen zijn ze minder kwetsbaar, ze pikken minder snel gevoelens en emoties uit hun omgeving op. Een nadeel van deze stand is dan wel weer dat je meer geremd bent bij het uiten van je eigen gevoelens en emoties. Vissen is een teken wat graag helpt en dient zelfs waakzaam te zijn voor misbruik van zijn goedheid. Met Saturnus is dit teken ga alerter met hulpvragen om en je laat je niet zomaar voor een of ander karretje spannen.

Vissen is erg spiritueel en met vadertje Saturnus in dit teken gaan we met z’n allen naar een nieuw level. We worden ons er duidelijk van bewust dat er meer is tussen hemel en aarde. Er zal meer aandacht zijn voor meditatie, jezelf afzonderen, spirituele studies enz. Vissen is ook het teken van geheimen en Saturnus kan het je daar moeilijk mee gaan maken. Hij confronteert je ermee en wil dat je eerlijk bent tegen jezelf maar ook tegen anderen. Hij doet dit alles met de beste bedoelingen, om je geestelijk sterk te maken en situaties in de toekomst beter aan te kunnen pakken.

Vissen staat voor water en Saturnus gaat daar hoe dan ook voor problemen zorgen. Er is teveel water met overstromingen, droogte door gebrek aan water, geruzie om water, problemen over de kwaliteit van water, wie bezit de oceanen en ga maar door. We gaan ook veel leren en ontdekken over de kracht van water en zelfs de helende kracht van water, we gaan water zien als een levend bewustzijn.

Saturnus blijft tot midden februari 2026 in Vissen.

© 2019 - 2023 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel