Blauwe SuperMaan in Vissen - 31 augustus 2023

Vorige Artikel 6 van 183 Volgende

Vissen is het teken waar de 2e Volle Maan van deze maand te vinden is. Dit is niet zomaar een Volle Maan, dit is de dichtstbijzijnde Maan van 2023, dus een SuperMaan, en omdat dit de 2e Volle Maan van deze maand is spreken we van een Blue Moon. Een Volle Maan laat zien dat er ergens iet afgerond kan worden, dat je ergens afscheid van neemt en afscheid nemen komt helemaal overeen met het teken Vissen. Tijdens een Volle Maan kan je emotioneler zijn en omdat deze Volle Maan zo dicht bij de aarde staat kunnen die emoties nog dieper beleefd worden. De Zon in Maagd schijnt zijn volle licht op de Maan in Vissen maar dit felle licht schijnt ook op de kwetsbaren in de samenleving en onze gezondheid. Deze Volle Maan roept veel compassie op maar we moeten wel waakzaam zijn voor misleidende berichtgeving in de media, ook hier kan deze Volle Maan zijn licht op laten schijnen.

De Volle SuperMaan staat dicht bij Saturnus en dat vraagt ons om meer aandacht te geven aan onze spiritualiteit. Saturnus kun je zien als een leraar en hij zal je helpen om je medeleven en vriendelijkheid naar je medemens te upgraden. De tegenover elkaar liggende tekens Maagd en Vissen zijn flexibele tekens uit de dierenriem en dat betekent dat ze zich makkelijk aan kunnen passen aan mensen en situaties. Waar Maagd vooral staat voor de praktische steun gaat het bij Vissen vooral om  emotionele en energetische hulp waarbij je je eigen ego even aan de kant zet.

Tijdens deze Volle SuperMaan in Vissen, waar we ook zijn heersende planeet Neptunus vinden, kunnen we wereldwijd te maken krijgen met meer situaties van overstromingen, ook kunnen er meer tranen vloeien en te maken krijgen met emoties die overweldigend kunnen aanvoelen. Denk ook aan meer simpele dingen zoals lekkages in huis of een verwonding waarbij het bloeden moeilijk de stoppen is. Ook in je slaap kun je overspoelt worden door dromen, probeer te achterhalen wat ze je willen vertellen.

Deze Blauwe SuperMaan laat zijn licht voor ieder van ons schijnen. Wat zet deze Volle Maan voor jou in het licht?

© 2019 - 2023 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel