Uranus retrograde - t/m 27 januari 2024

Vorige Artikel 5 van 183 Volgende

Uranus, met zijn onvoorspelbare karakter, loopt tot 27 januari 2024 achteruit. Dat betekent dat we ons klaar kunnen gaan maken voor plotselinge veranderingen en instabiliteit. Wanneer een planeet retrograde loopt dan keert de energie zich naar binnen, het is dus niet zozeer je omgeving waar deze verandering plaatsvindt maar in jezelf.

Uranus moedigt je deze periode aan om je onafhankelijkheid te onderzoeken. Ben je iemand die graag op een ander leunt dan breekt nu de tijd aan om op eigen benen te leren staan. Durf je eigen unieke zelf te zijn en ga vastberaden te werk, laat je door niemand ontmoedigen dat je iets niet zou kunnen. Je kunt jezelf en anderen versteld laten staan met wat je allemaal in je mars hebt.

Uranus staat in het luxe aardeteken Stier, dit teken houdt van zekerheden en dan vooral op financieel en relationeel gebied. Tijdens een retrograde kan er een heel ander licht op deze thema’s gaan schijnen waardoor je wellicht wat impulsieve besluiten kunt nemen. Denk hierbij aan het beëindigen van een relatie, het opzeggen van je baan, risicovol beleggen. Neem voordat je zo’n besluit neemt even diep adem, telt tot 10 en vraag jezelf af of dit is wat je werkelijk wil. Sommige besluiten zijn immers niet meer terug te draaien.

© 2019 - 2023 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel