Zon in Vissen - 19 februari 2024

Artikel 14 van 238

De Zon is vanochtend om 05:13 verhuisd naar het dromerige teken Vissen. Het Vissenseizoen brengt je in een rustiger vaarwater, het is een tijd om te ontspannen, met de stroom mee te gaan en een meer relaxte benadering van het leven te omarmen, de hectiek wordt in de wacht gezet.

Vissen staat bekend als het meest emotioneel gevoelige teken in de dierenriem. Ze hebben alles te maken met het begrijpen en zorgen voor anderen. In deze tijd van het jaar lopen je emoties, ongeacht je sterrenbeeld, hoog op, worden je onderbuikgevoelens sterker en word je gevoeliger. Vissen zijn medelevend omdat ze weten hoe gemakkelijk het is om gekwetst te worden en nooit willen dat iemand anders die pijn voelt. Als je niet gewend bent om zo diep te voelen (aardetekens, voel jullie gerust aangesproken), kan het in eerste instantie vreemd aanvoelen, maar het is een geweldige kans om je gevoelens te leren kennen, ze te uiten en zinvolle verbindingen met anderen te smeden.

Dit is de tijd van het jaar dat iemand je écht nodig heeft. Kijk waar je kunt helpen en doe dat dan ook belangeloos en klop jezelf vooral niet op de borst over wat je allemaal voor de ander doet. Zet je ego maar even aan de kant.

© 2019 - 2024 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel