Volle Maan in Maagd - 24 februari 2024

Artikel 13 van 238

Het is Volle Maan in het ordelijke teken Maagd en dus is het tijd om afscheid te nemen van slechte gewoontes. Maagd hecht grote waarde aan zijn gezondheid en daarom is dit het perfecte moment om je eigen gezondheid eens nauwkeurig te onderzoeken. Leef je gezond? Ben je iemand die de hele dag een zittend beroep heeft, ’s avonds nog even een magnetron maaltje verorbert, constant zijn aansteker zoekt om zijn paffertje aan te steken? Dan wordt het hoog tijd om daar wat verandering in aan te brengen. Kom in bewegen, eet vers en probeer op z’n minst slechte gewoontes af te bouwen.

Maagd is het meest dienstbare teken van de dierenriem en de Volle Maan vraagt je om eens naar jezelf te kijken. Ben je iemand die altijd meteen klaar staat voor iemand anders of vind je het juist wel prima om zelf op anderen te leunen. Zorg dat hier een prettige balans in zit, de ene hand wast de andere. De zakelijke plichten kunnen zo aan Maagd trekken dat de privésfeer compleet uit het oog verloren kan worden. Waak ervoor dat je dienstbaarheid niet teveel een kant opgaat.

Ook in je dagelijkse routines kan het nodig zijn dat er meer orde komt. Ruim kasten leeg en breng overtollige spullen naar de kringloop. Orde brengt rust met zich mee en daar is ieder mee gebaat. Met al die orde is het poetswerk ook een fluitje van een cent, Maagd heeft een poetstik en kan zelfs neigen naar smetvrees. Pak die emmer sop en laat je omgeving sprankelen van frisheid.

De Volle Maan staat in een mooie verbinding met Jupiter, dus durf het vooral groots aan te pakken.

© 2019 - 2024 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel