Ram - jaarhoroscoop voor 2020

Artikel 1 van 12 Volgende

Ram 2020 – jaarhoroscoop

 De start van dit nieuwe jaar is een uitgelezen kans om je positie op de arbeidsmarkt te verbeteren. Ga het gesprek met je meerdere aan en bekijk samen wat de mogelijkheden zijn. Je hebt behoefte aan uitbreiding van je bezigheden op de werkvloer. Het contact met vrienden of gelijkgestemden is belangrijk voor je, je houdt van gezelligheid met een hapje en een drankje. Conflicten probeer je diplomatiek op te lossen.

Midden februari klopt Venus bij Ram aan de deur. Dit tempert het assertieve gedrag van de Rammen, Ram heeft deze periode een aantrekkingskracht en dan bedoel ik niet alleen op het sensuele vlak. Heb je de komende weken de mogelijkheid om iets leuks te gaan doen, dan doe het ook. Tegen het einde van de maand steekt Ram zijn kop weer op. Er kan een conflict ontstaan met mensen die in rang boven je staan, bedenk dat je je niet tegen elke aanval hoeft te verdedigen.

In maart vind je het moeilijk om de hand op de knip te houden. Je bent hongerig naar mooie dingen en overvloedig eten. Wees er alert op, alles met mate! Dit is echter ook de maand waar je op financieel gebied je voordeel kunt halen en situaties gunstig kunt afwikkelen. Inmiddels staat de Zon in Ram wat ervoor zorgt dat je je vooral op jezelf concentreert. Door Mars en Pluto in je 10e huis kun je erg ambitieus op de werkvloer zijn, pas er deze periode voor op dat je niet over alles en iedereen heenloopt en ken je grenzen.

April staat in het teken van samenwerking en dat is een uitdaging voor Ram. Ram doet het liefst alles op zijn manier, zorg dat je duidelijk communiceert. Lukt het je om een samenwerking tot stand te brengen dan zal het zeker z’n vruchten gaan afwerpen.

In mei en juni steken oude gedragspatronen weer de kop op. Dit doe je onbewust echter de kans is klein dat iemand je erop attendeert. Eerder zullen ze de situatie willen uitbuiten en je in de wielen willen rijden. Denk deze periode goed na over wat je doet en waarom je het doet zonder dat je anderen meteen de schuld van iets geeft.

Begin juli komt Mars in Ram, het is tijd voor actie. Je zit vol energie en je wilt laten weten wat je waard bent. Vrijheid ervaren en kunnen doen wat je wilt dan voel je je opperbest. Vergeet niet dat het af en toe toch echt nodig is wat water bij de wijn te doen. Pas deze periode ook op voor ongelukjes.

Augustus brengt je het gevoel van geborgenheid. Je bent graag thuis, het gezinsleven is harmonieus, het huis wordt hier en daar opgeknapt, een periode om te genieten van de warmte van het “nest”. Je kunt zelfs zo gaan genieten dat de weegschaal aan het einde van de maand toch echt een paar kilootjes meer aangeeft.

De eerste week van september is er turbulentie in je liefdesleven. Dit kan ervoor zorgen dat de vonken er vanaf spatten maar het kan zeker ook flink gedonder geven. Vanaf half september komt de ambitie weer naar boven en bruis je van de energie. Gebruik deze energie om je doelen tot stand te brengen zonder dat je anderen tegen je in het harnas jaagt.

Oktober brengt opwinding in je leven. Het is een drukte van belang door brieven, telefoontjes, gesprekken en meer van dat. Zorg dat je flexibel in je gedachtegang bent, er zijn situaties waarin je snel moet reageren. Beter ga je deze maand niet op reis.

In november ben je bereid om tot het uiterste te gaan om succes te behalen. Dit kan echter twee kanten opgaan, of je wordt geloond voor al je inspanningen of je raakt totaal geobsedeerd van een of ander idee of gedachte. Zorg dat je een heldere blik blijft houden.

Tot midden december zie je alles door een roze bril. Dat is heerlijk voor al je creatieve uitingen maar minder bruikbaar op de werkvloer. Mocht er deze periode een nieuwe liefde in je leven komen dan kan dat als onwerkelijk op je overkomen. De laatste weken van het jaar heb je behoefte aan veel mensen om je heen. Zorg dat verbeteringen in je leven niet alleen jezelf ten goede komen. Wat je zaait zul je tienvoudig oogsten.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Iedereen is aan het begin van een nieuw jaar toch weer nieuwsgierig naar wat er komen gaat en dus zoeken we met z'n allen de jaarhoroscopen op. Een jaarhoroscoop wordt voor ieder sterrenbeeld zo algemeen mogelijk opgesteld wat inhoudt dat niet alles op jou persoonlijk van toepassing is. Bij een persoonlijke jaarhoroscoop valt alles veel preciezer op zijn plek.

© 2019 - 2023 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel