Stier - jaarhoroscoop voor 2020

Artikel 2 van 12

Stier – 2020 jaarhoroscoop

 In januari straal je een positieve energie uit en daar haal je je voordeel uit. Zowel maatschappelijk als privé trek je mensen en omstandigheden aan die je het werk makkelijker maken. Halverwege januari komt Venus je 11e huis binnen, het huis van sociale contacten. Dat is fantastisch voor groepsactiviteiten , het zijn heerlijke dagen om te genieten met en van vrienden. Venus betekent vriendschap en liefde. Het universum laat ook opwindende liefdesrelaties zien maar die zijn wel van korte duur.

In februari laat Mercurius je nadenken over je doelstellingen. Probeer erachter te komen wat je idealen je tot nu toe gebracht hebben. Zijn dit werkelijk je doelstellingen of zijn het opvattingen van anderen die je je eigen hebt gemaakt.

De samenstand van Mars en Jupiter in maart zorgt voor extra lichaamsbeweging. Je bent sportief aangelegd en hebt de neiging te overdrijven waardoor je onnodig blessures kunt oplopen. Je zelfvertrouwen kan belachelijke vormen aannemen en niet alleen wat lichaamsbeweging betreft. Je bent geneigd risico’s te nemen met b.v. gokken of aandelen. Verwacht je deze periode een kindje dan zal de bevalling waarschijnlijk voorspoedig zijn, de weeën zijn minder pijnlijk en duren maar kort.  

In april heb je de neiging om geld te verbrassen. Pas op dat je niet meer geld uitgeeft dan verantwoord is. Je hebt een zwak voor mooie kleding, hebbedingetjes voor in huis of bourgondisch te treffen met vrienden. Deze maand heeft ook een gunstige invloed op financiële besprekingen zoals bijvoorbeeld een lening.

Eind april begin mei ben je vooral in je hoofd erg druk. Je gedachten flitsen alle kanten op en je concentreren is moeilijk. Pas op dat je geen warhoofd wordt, probeer wat meer te ontspannen. De Zon staat nu natuurlijk ook in je eigen teken en maakt half mei een verbinding met Pluto. Hierdoor krijg je het gevoel bergen werk te kunnen verzetten, doe dit dan ook!

Juni begint met nieuwe ontdekkingen en ontmoetingen en die zullen vooral in je directe omgeving plaatsvinden. Hier kun je zomaar verrast worden maar het kan zeker ook choquerend zijn. Voor een oud probleem heb je opeens dé oplossing.

In juli laat je je artistieke kant zien. Je vindt het leuk om kunstzinnig bezig te zijn of om van de kunst van een ander te genieten. Relationeel gezien heb je behoeft aan lichamelijk contact, het worden opwindende dagen.

Irritatie steekt in augustus de kop op, hier ben je jezelf waarschijnlijk niet van bewust maar anderen zullen het duidelijk merken. Probeer zo veel mogelijk alleen te werken, werken in een ziekenhuis of zorginstelling hoeft overigens geen probleem op te leveren.

September zal een gevoel van vrijheid geven, je bent ongeremd en heerlijk jezelf. Ga er lekker op uit, wees creatief, maak plezier en ga op zoek naar het kind in jezelf. Wanneer iemand je probeert te belemmeren in je vrijheid krijgt diegene waarschijnlijk flink de wind van voren. Pas op dat je niet dominant wordt.

Heb je iets uit te leggen of op te helderen tegenover iemand wie je een intieme band hebt dan is oktober daar heel geschikt voor. Er is oprecht behoefte om zich te verdiepen in de gedachten van de ander. Dit komt natuurlijk iedere samenwerking of relatie ten goede. Je bent objectiever dan gebruikelijk.

November is de maand van plicht en verantwoordelijkheden, probeer je hier onderuit te komen dan zal er wrijving ontstaan. Je werkgever kan je een financieel of ander voordeel brengen. Eet en drink gematigd anders past die broek aan het einde van de maand echt niet meer.

Halverwege december komen Saturnus en Jupiter gezamenlijk je 10e huis binnen, het huis van beroep en plaats in de maatschappij. Ze zeggen dat Saturnus en Jupiter geen goed team zijn maar daar ben ik het niet mee eens. De grote discipline van Saturnus en het soms overdreven uitbundige van Jupiter worden door elkaar getemperd. Heb je het afgelopen jaar goed gewerkt en waar nodig voorbereidingen getroffen dan ga je nu oogsten. Je kunt de wereld laten zien wat je waard bent.

© 2019 - 2024 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel