Tweelingen - jaarhoroscoop 2020

Vorige Artikel 3 van 12 Volgende

Tweelingen – 2020

 In het begin van het nieuwe jaar ga je het gesprek met jezelf aan. Onbewuste zaken borrelen in je brein binnen en daar moet je eens goed over nadenken. Je komt met iemand in contact die je hele zienswijze kan doen veranderen. De communicatie met deze persoon zal verbaal zijn maar er is ook een andere kracht gaande die je diep zal raken.

Ben je van plan om met een nieuwe studie te beginnen? Februari is de perfecte maan om je positie in de maatschappij te versterken. Ga nieuwe technieken leren, verdiep je in informatie die je hogerop kan brengen. Het contact met je meerder op de werkvloer is uitstekend maar ga niet meteen promotie of loonsverhoging vragen maar tref wat voorbereidingen, gooi een balletje op. Halverwege februari is de kans groot verkeerd begrepen te worden, beter voer je dan geen serieus gesprek.

In maart vraag Venus je om je in te zetten voor een naaste die hulp nodig heeft. Verwacht niet dat je de hemel in geprezen wordt voor je hulp, zorg dat het voor jezelf fijn voelt dat je een ander hebt kunnen helpen. Relationeel kan er iets onverwachts gebeuren, je bent op zoek naar vernieuwing en opwinding.

Begin april kun je wat geïrriteerd zijn. Je hebt het gevoel dat anderen je in de maling nemen of op een of andere manier dwarsbomen. Pas op voor ongelukken, je innerlijke boosheid maakt je onopmerkzaam. De rest van de maand is gelukkig beter, je bent in je hoofd lekker actief. Het is tijd om oude standpunten te herzien en op zoek te gaan naar nieuwe ervaringen die de deur naar een nieuwe visie openen. Tijd voor een reisje zou ik zeggen.

Alles wat je zegt kan tegen je gebruikt worden maar in mei is het juist wat je niet zegt wat tegen je gebruikt wordt. Neem deze maand geen blad voor de mond over dingen die gezegd moeten worden. Spirituele of religieuze zaken maken je nieuwsgierig, waarschijnlijk ben je liever wat meer op jezelf in je eigen gedachten.

Inmiddels is het juni en staat de Zon in Tweelingen. Indruk op anderen maken dat doe je graag en ook nog goed. Gesprekken gaan deze periode vooral over jezelf maar jij bent deze periode dan natuurlijk ook de feestneus. Vergeet echter niet om af en toe ook echt te luisteren naar anderen, vaak ben je te snel afgeleid. Met Venus in de buurt van de Zon is het geweldig feesten!

In juli ga je je aandacht richten op alles wat waardevol voor je is. Misschien zit je zakelijk in onderhandeling dan heb je nu een zeer grote kans dit succesvol af te ronden. Relationeel gezien kun je de behoefte hebben om de ander duidelijk te maken wat echt belangrijk voor je is. Koopjesjacht is ook een dingetje deze maand.

Augustus brengt je financieel voordeel, een aanvraag voor een lening of hypotheek zal geen problemen geven. Pas deze maand op voor extravagante uitgaven, je hebt een zwak voor mooie dingen waardoor je geneigd bent meer uit te geven dan je beurs aankan.

Luisteren is voor Tweelingen sowieso vaak moeilijk maar in september al helemaal. Je bent geneigd je waterval van woorden over anderen heen te storten. Je standpunten weet je helder en klaar over te brengen. Suffe spelletjes is niks voor jou, je intelligentie wil geprikkeld worden.

Oktober is opperbest voor je relatie, er is sprake van harmonie en je wilt dat je partner net zo van de relatie geniet al jij. Er is behoefte om samen eens gek te doen, iets verrassends of spannends.

Begin november kun je in beslag genomen worden door iets totaal onbelangrijks. De rest van de maand heb je je koppie er wel weer goed bij. Er is werk aan de winkel en je weet automatisch de juiste werkwijze te kiezen. Je hebt minder de behoefte om je gelijk te halen waardoor gesprekken aangenaam verlopen. Kijk eens naar je conditie of gewicht, moet daar niet aan gewerkt worden?

Begin december is uitstekend om over problemen in de relatie te praten. Zorg dat de lucht wordt geklaard want later deze maand zit er love in the air. Er is begrip en harmonie volop, eigen belangen worden voor nu aan de kant gezet.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Iedereen is aan het begin van een nieuw jaar toch weer nieuwsgierig naar wat er komen gaat en dus zoeken we met z'n allen de jaarhoroscopen op. Een jaarhoroscoop wordt voor ieder sterrenbeeld zo algemeen mogelijk opgesteld wat inhoudt dat niet alles op jou persoonlijk van toepassing is. Bij een persoonlijke jaarhoroscoop valt alles veel preciezer op zijn plek.

 

© 2019 - 2023 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel