Weegschaal - jaarhoroscoop 2020

Vorige Artikel 7 van 12 Volgende

Weegschaal – 2020 jaaroverzicht

 Begin januari heb je moeite met de eisen van het hier en nu. Je kunt je daardoor wat onrustig voelen en op zoek gaan naar afleiding. Later in de maand kan je een gedesillusioneerd gevoel bekruipen wat de liefde betreft. Een goede tijd om met je partner of andere nauwe relatie te praten over plichten en verantwoordelijkheden die jullie verbintenis met zich mee neemt.

Februari is fantastisch voor je 1 op 1 relaties, er is sprake van wederzijds begrip en een harmonieuze samenwerking. Heb je iets goed te maken met iemand, doe het dan nu want ook je vijand behoort tot de 1 op 1 relaties. Pas wel op dat je niet té meegaand wordt, vergeet niet voor je eigen rechten op te komen.

Je kunt in maart zomaar een financiële meevaller hebben zonder dat je daar eigenlijk iets voor gedaan hebt. In een intieme relatie kunnen feiten op tafel komen waar je je niet van bewust was. Rond de 8e kan het in de liefde wat rommelen en donderen, je hebt het gevoel in een sleur te zitten. Je hebt de behoefte om deze anders te vullen dan normaal gesproken, je zoekt iets verrassends, opwindends.

April kan je een beetje lui maken, je hebt de neiging lekker onderuit te zakken en de zaken vooral niet te serieus te nemen. Het is vooral een gezellige maand waar je er graag op uit gaat. Probeer plekken te bezoeken en mensen te ontmoeten die je iets nieuws brengen maar ook bekende plaatsen en mensen kunnen je enorm verrassen.

Midden mei is het weer gedaan met de pret en roept de plicht. Je bent energiek en je werkt hard en goed maar verwacht niet dat je daarvoor geprezen of beloond zal worden. Het idee dat een ander profiteert van jou goede inzet irriteert je, je wilt zelf de vruchten plukken. Hierdoor heb je vergrote kans op een conflict met een van je superieuren.

In juni ga je nadenken over hoe je je positie ten opzicht van  je dagelijkse bezigheden zoals je werk kunt verbeteren. Is er een manier om je kennis en vaardigheden uit te breiden waardoor je kansen om hogerop te komen beter worden? Kijk en luister ook eens naar je lichaam, vraagt er iets om aandacht?

Vanaf juli kom je makkelijk in conflict met anderen en dan vooral met de mensen die het dichts bij je staan. Je vindt het moeilijk om water bij de wijn te doen en zelf de meest hechte verbintenissen kunnen hieronder lijden. Probeer de energie te richten op samenwerking, dat is het sleutelwoord deze 2e helft van het jaar. Pas op voor ontstekingen of infecties.

Augustus kan zowel maatschappelijk als privé gunstig verlopen. Je hebt de gave mensen en omstandigheden aan te trekken die je het leven makkelijker maken. Creatief kom je ook goed uit de verf met b.v. reclame maken voor een bedrijf of het opknappen van een ruimte.

Mercurius zorgt er in september voor dat je geest erg actief is, probeer daar gebruik van te maken. Je bent duidelijk in je standpunten en je hebt een objectieve kijk ten opzichte van je eigen denken en doen. Je gedachten zijn echter zo snel dat anderen je verward kunnen vinden. Voor onderhandelingen is het niet zo’n goede maand.

Oktober is een maand van wegcijfering. Een naaste heeft hulp nodig en jij bent die hulp. Verwacht geen schouderklopje of beloning hiervoor en ga al helemaal roepen hoe geweldig je bent dat je dit allemaal doet, dat doet al het goede werk teniet. Het is een maand van minder plezier, probeer de voldoening te vinden dat je iemand belangeloos hebt kunnen helpen.

In november heb je nog meer dan anders de behoefte om erbij te horen. Ruzie is een gruwel voor je en je beschikt zelfs over de kwaliteit om als vredesstichter tussen twee partijen te bemiddelen. Vergeet echter niet waar het bij jou zelf niet lekker loopt, probeer ook dat aan te pakken.

De laatste weken van het jaar heb je de behoefte om je geestelijk terug te trekken en na te denken. Zijn er dingen in huiselijke sfeer die gezegd moeten worden, doe het dan. Het is nu makkelijker voor je om je emoties en gevoelens te verwoorden. Blijf niet teveel in het verleden hangen er staat immers weer een nieuw jaar voor de deur.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Iedereen is aan het begin van een nieuw jaar toch weer nieuwsgierig naar wat er komen gaat en dus zoeken we met z'n allen de jaarhoroscopen op. Een jaarhoroscoop wordt voor ieder sterrenbeeld zo algemeen mogelijk opgesteld wat inhoudt dat niet alles op jou persoonlijk van toepassing is. Bij een persoonlijke jaarhoroscoop valt alles veel preciezer op zijn plek.

© 2019 - 2023 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel