Maagd - jaarhoroscoop 2020

Vorige Artikel 6 van 12 Volgende

Maagd – 2020 jaarhoroscoop 

 Het jaar begint voor Maagd met veel bedrijvigheid in en rondom huis. Je wilt alles precies zo maken zoals jij dat wilt en daar is misschien niet iedere medebewoner van gecharmeerd. Probeer tot een compromis te komen en niet boos of geïrriteerd te reageren. Anderen zullen niet begrijpen waar je je zo druk om maakt. Op de werkvloer heb je het gevoel dat je wordt tegengewerkt. Ga er niet teveel tegenin, over een paar weken is het weer overgewaaid.

Februari is de maand om iets uit te leggen of op te helderen tegen je wederhelft. Dit kan je levenspartner zijn maar b.v. ook een zakenpartner. Zorg ervoor dat de informatie helder en eerlijk is en probeer je te verdiepen in de gedachten van de ander. Een goede maand voor onderhandelingen.

Venus brengt in maart plezier. Zoek het ongekende op en laat je verrassen door alle moois. Maak een citytrip naar een onbekende stad, bezoek een concert van een band die je niet kent en probeer met mensen in contact te komen die je normaal gesproken niet zou ontmoeten.

Van april tot midden mei worden pleziertjes makkelijk terzijde geschoven om hard te werken, dat doe je deze periode graag en ook nog goed. Maagd heeft er normaal gesproken niet zo’n moeite mee om zich dienstbaar op te stellen maar Mars is hierin een stoorzender. Je vindt het moeilijker om werk te doen wat ten bate van iemand anders komt. Probeer irritaties in jezelf niet te voeden. Blijf lekker actief en pas op voor verkoudheid of griep.

In juni is het relationeel gezien tijd om de lucht te zuiveren. Zit er ergens iets van ongenoegen te borrelen dan leg het op tafel. Zakelijk gezien kan iemand er met je ideeën vandoor gaan. Maak anderen niet wijzer dan noodzakelijk is en blijf jezelf goed bewust van waar je mee bezig bent.

De tweede helft van het jaar brengt een grote verandering. Je ontmoet iemand die je hele visie op het leven kan beïnvloeden, pas op dat je niet in de ban raakt waardoor diegene een soort macht over je krijgt. Over gezamenlijke bezittingen kan onenigheid ontstaan.

In augustus vertoef je erg graag onder de mensen. Of het nu je vriendenkring, de werkvloer of de sportclub is je zult genieten van het gezelschap en de harmonie. Relationeel is augustus ook gunstig, je uit je genegenheid op een liefdevolle manier en je bent bereid om water bij de wijn te doen waar dat nodig is waardoor de relatie hechter wordt.

De eerste twee weken van september zijn verwarrend voor je. Beter onderteken je deze periode geen contracten, er ligt beslist een addertje onder het gras. Relationeel ontdek je iets wat je eerder niet zag. Probeer het niet te begrijpen want dat lukt waarschijnlijk toch niet. Wanneer je er iets van probeert te leren wordt het je later alsnog duidelijk. Gevoelsmatig kan de relatie enorm diep voelen.

Je intuïtie is top in oktober, je pikt alles snel op en ziet meteen wat eraan de hand is. Het meeste werk zal wel in orde zijn maar toch doe je er goed aan je werkzaamheden te controleren. Je brein is zo snel dat er makkelijk een onnauwkeurigheid in kan sluipen. Probeer af en toe wat stoom af te blazen anders wordt je nerveus. In gesprekken kun je erg openhartig zijn, wees er alert op of dat ook verstandig is.

Begin november heb je aan discipline geen gebrek, zowel tegenover jezelf als ten opzichte van anderen. Je hoeft het niet zo te bedoelen maar je komt negatief en pessimistisch over wat ervoor zorgt dat anderen je niet begrijpen. Probeer belangrijke afspraken te verschuiven want je bent niet in staat een goede indruk achter te laten. Wees niet té streng voor je kinderen en pas op voor rugletsel.

De laatste weken van het jaar ben je graag thuis, alleen of met anderen dat maakt niet uit. Je haalt er voldoening uit het huis op te knappen en te genieten van de saamhorigheid. Venus zorgt ervoor dat je een gat in je hand hebt voor mooie en lekkere dingen. Zorg ervoor dat je verantwoord je beurs trekt. Het einde van de maand is een teleurstelling op de weegschaal. Nu zal je denken, wie heeft dat niet eind december maar bij Maagd is de verleiding voor lekker eten extra aanwezig deze periode.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Iedereen is aan het begin van een nieuw jaar toch weer nieuwsgierig naar wat er komen gaat en dus zoeken we met z'n allen de jaarhoroscopen op. Een jaarhoroscoop wordt voor ieder sterrenbeeld zo algemeen mogelijk opgesteld wat inhoudt dat niet alles op jou persoonlijk van toepassing is. Bij een persoonlijke jaarhoroscoop valt alles veel preciezer op zijn plek.

 

© 2019 - 2023 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel