Leeuw - jaarhoroscoop 2020

Vorige Artikel 5 van 12 Volgende

Leeuw – 2020 jaarhoroscoop

 Het jaar begint voor Leeuw vol energie en je wilt met iedereen de concurrentie aangaan, of het nu op sportief vlak is, je werk of qua looks, je wilt het liefst luid brullend laten weten “hier ben ik”. Dit zal zich op een vriendelijke speelse manier uiten. Kinderen kunnen deze periode een beetje onhandelbaar zijn maar aangezien je zelf deze periode ook een beetje kinds bent zou ik zeggen, neem ze mee naar de speeltuin, kartbaan, paintballen, het maakt niet uit zolang de energie er maar uit kan. Pas wel op voor ongelukjes.

Februari wordt leuk, je gaat op vakantie, een concert of tentoonstelling die je blik op wat je mooi vindt beïnvloed. Deze periode ontmoet je mensen van een heel ander slag dan je eerder bent tegengekomen en dat vind je reuze interessant.

In maart ben je wat gevoeliger. Niet dat je emotioneel bent maar je voelt anderen en hun stemmingen veel beter aan. Intuïtief voel je dat een ander hulp nodig heeft maar pas op dat je jezelf niet compleet wegcijfert. Het kan zijn dat je deze periode een allergische reactie krijgt of slecht op medicatie reageert.

Het kan even flink botsen met je partner in april. Dat hoeft niet zozeer je levenspartner te zijn het kan ook iemand zijn waar je zakelijk mee verbonden bent. In jouw ogen heb je opeens met een vijand te maken. Een compromis sluiten is moeilijk voor je maar wellicht noodzakelijk voor een goede samenwerking in wat voor relatie dan ook.

Begin mei doe je er goed aan om je kennis en ervaring wat je werk betreft uit te breiden. Dit gaat je zeker profijt brengen. Het kan ook zijn dat je met een studie begint die een heel andere richting opgaat dan wat je nu doet. In ieder geval is wat je nu onderneemt later van invloed op je werkzaamheden. Kijk ook eens naar je gezondheid, hoe is het met je conditie en gewicht?

Je kunt je een beetje vreemd voelen in juni. Je bent geïrriteerd of aangebrand en eigenlijk weet je niet waardoor dat komt. Een minderwaardigheidsgevoel of gevoel van zwakte zijn in deze tijd niet gek en dit alles heb je te danken aan Neptunus. Neem je gevoelens deze periode niet te serieus. Je energie staat op een laag pitje en beter begin je niet aan iets nieuws. Welzijnswerk, daar haal je voldoening uit.,

Juli brengt je het gevoel dat alles wat je zegt tegen je wordt gebruikt. Maar is dat wel zo? Waarschijnlijk is het juist wat je niet zegt dat tegen je wordt gebruikt. Zorg er deze periode voor dat je jezelf en je medemens bevrijdt van twijfel en onzekerheid. Misschien trek je jezelf graag terug om dingen te onderzoeken, ook in jezelf. Zorg er in ieder geval voor dat er geen geheimen zijn.

ER wordt om hulp geroepen in augustus en jij bent maar al te bereidt om te helpen. Verwacht echter geen aai over de bol voor al die liefdadigheid. Je moet het doen met je innerlijke voldoening, dat je weet dat je in staat was iemand te helpen zonder eigenbelang.

Het is best een drukte in september, niet zozeer wat werkzaamheden betreft maar er is veel communicatie. Je krijgt veel post, telefoontjes e.d. en er wordt veel gesproken. Er is opvallend meer contact met buren, broers en zussen en andere verwanten. Neem af en toe wat afstand om de geest tot rust te brengen anders wordt je een warhoofd.

Venus zorgt er in oktober voor dat er een financiële meevaller is. Maar…..aan de andere kant heb je ook een gat in de hand. Je lijkt wel een kraai, alles wat je mooi vindt daar heb je een zwak voor. Lekker en teveel eten is ook aan de orde in oktober, beheers je een beetje.

In november ben je graag thuis in je eigen vertrouwde wereldje. Dat is af en toe natuurlijk heerlijk maar verwaarloos niet je verplichtingen buitenshuis. Er komen herinneringen van vroeger bij je naar boven en je vraagt je af in hoeverre die invloed hebben gehad op je leven.

En dan is het alweer december waarin je worstelt met de verplichtingen en beperkingen die je op je voelt drukken. Zorg dat je af en toe wat stoom afblaast en pak de zaken dan weer gestructureerd op. Doe geen impulsieve dingen zoals je baan opzeggen, blijf kalm en ga zorgvuldig te werk.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Iedereen is aan het begin van een nieuw jaar toch weer nieuwsgierig naar wat er komen gaat en dus zoeken we met z'n allen de jaarhoroscopen op. Een jaarhoroscoop wordt voor ieder sterrenbeeld zo algemeen mogelijk opgesteld wat inhoudt dat niet alles op jou persoonlijk van toepassing is. Bij een persoonlijke jaarhoroscoop valt alles veel preciezer op zijn plek.

© 2019 - 2023 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel