Boogschutter - jaarhoroscoop 2020

Vorige Artikel 9 van 12 Volgende

Boogschutter – 2020 jaarhoroscoop

 Het nieuwe jaar begint vol energie en je kunt bergen werk verzetten. Deze periode kom je wat sterker voor je rechten op dan normaal het geval is. Dat mag ook maar geef anderen niet het gevoel dat wilt overheersen. Zolang anderen je individualiteit respecteren en je je vrij voelt in denken en doen ben je volkomen gelukkig.

In februari en maart trek je je terug in je eigen gedachten. Zijn er in het gezinsleven dingen die gezegd moeten worden dan laat dit niet na. Innerlijke spanningen zullen zich anders opbouwen en daar ga je later last van krijgen. Deze maand is het makkelijker om over je gevoelens te praten, profiteer daarvan. Venus helpt je in maart nog eens extra om gezamenlijke problemen op te lossen. Op je werk ligt er een voordeel op je te wachten.

In april kun je wat geïrriteerd zijn, het lijkt wel alsof alles tegenzit en anderen je alleen maar tegenwerken. Schiet niet steeds in de verdediging wanneer iemand wat zegt. Het beste richt je je aandacht op je werk of ander vorm van geestelijke inspanning, bij voorkeur werk je alleen.

Wat je werkzaamheden betreft ben je in mei erg doelgericht. Er is werk aan de winkel en je doet dat met de juiste focus. Wees deze periode wat voorzichtig met het spuien van kritiek, niet iedereen is hiervan gediend en sommige mensen kunnen echt gekwetst worden. Er zal meer drukte zijn met correspondentie, telefoontjes e.d., neem af en toe wat afstand van al die info anders raak je nerveus.

Juni is geweldig voor je relatie. Gevoelens worden moeiteloos verwoord en getoond en dit zal de band alleen maar sterker maken. Wat relatie betreft hoef je niet alleen aan je levenspartner te denken, dit kan b.v. ook een zakenpartner zijn. Pak deze maand je lief bij de hand, maak er een feestje van en geniet van alle moois.

Je hebt in juli behoefte om de concurrentie aan te gaan, alsof je wil zeggen “hallo, ik besta ook nog”. Je zoekt een uitlaatklep om die energie weg te laten vloeien. De concurrentieslag ga je op een speelse en goedaardige manier aan. Je partner heeft in juni geen klagen, passie genoeg.

Een studie of training begin je het best in augustus. Het is makkelijker voor je om te luisteren en de informatie in je op te nemen. Je bent nieuwsgierig naar nieuwe en andere meningen, hierdoor ben je toleranter tegenover je medemens. Heb je de mogelijkheid dan ga er even uit, bezoek iets verrassends, iets wat nieuw voor je is.

Mercurius laat je in september nadenken over je verwachtingen en doelstellingen.  Wat heb je tot nu toe bereikt en wat heeft het je gebracht. Praten met jongeren vind je leuk, ze geven je een frisse kijk op jezelf en het leven.

Oktober belooft veel goeds, zowel privé als maatschappelijk. Overal is er sprake van harmonie en je hebt het gevoel dat mensen je werk uit handen nemen en je daarmee ontlasten. Creatief kun je je van je beste kant laten zien deze maand.

November kan een succesvolle periode inluiden maar pas op voor ongegrond optimisme. Houdt je doel zorgvuldig in het oog en handel niet onbezonnen. Je groei wordt op de proef gesteld en dat kan problemen brengen, wees jezelf bewust van je eigen beperkingen. Pak je het goed aan dan kun je daar veel profijt uit halen.

Het einde van het jaar kan je wat rusteloos maken. Je voelt druk van verplichtingen die het leven je opleggen. Aan de ene kant heb je de behoeft om alles te laten liggen maar tegelijkertijd besef je je goed wat daar dan van komt. Zorg dat je tegen het einde van het jaar je zaken op orde hebt want dan zul je niet veel onrust ervaren.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Iedereen is aan het begin van een nieuw jaar toch weer nieuwsgierig naar wat er komen gaat en dus zoeken we met z'n allen de jaarhoroscopen op. Een jaarhoroscoop wordt voor ieder sterrenbeeld zo algemeen mogelijk opgesteld wat inhoudt dat niet alles op jou persoonlijk van toepassing is. Bij een persoonlijke jaarhoroscoop valt alles veel preciezer op zijn plek.

© 2019 - 2023 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel