Ram - jaarhoroscoop 2021

Artikel 1 van 13 Volgende

Ram – jaarhoroscoop 2021

Het jaar begint goed voor Ram, je directe manier van optreden wordt gewaardeerd. Waar je anders nog weleens mensen voor het hoofd kunt stoten is er nu veel meer balans tussen je eigen belang en dat van anderen. Bloeit er de eerste dagen van het jaar een nieuwe liefde op dan is de kans groot dat de relatie blijvend is. Later in de maand komt de rebel in je los.

In februari kun je mensen in verwarring brengen en dit komt omdat je daden in strijd zijn met je bedoelingen. Waar komt je gedrag vandaan? Zijn het patronen die je hebt meegenomen uit je kindertijd en passen deze nog wel in je huidige leven? Zoek de rust op en denk hier in alle eerlijkheid eens over na.

In maart ben je een positieve wijze op jezelf geconcentreerd. Je hebt behoefte aan zelfexpressie en er is geen reden om dat te negeren. Omdat je zo op jezelf gericht bent zal samenwerken met anderen wat stroef verlopen.

Mars zorgt er in april voor dat je onenigheid kunt krijgen met mensen in je nabije omgeving zoals je buren, broers of zussen, collega’s. Probeer verbaal niet te opdringerig over te komen, steek de koppen bij elkaar en los het samen op. Wil je iets verkopen dan zul je je medemens imponeren met je vurigheid.

Venus zorgt in mei voor prettige en probleemloze dagelijkse contacten. Je hebt behoefte aan mooie dingen, je gaat je huis verfraaien of je gaat jezelf artistiek uitleven. Er is sprake van liefde om je heen, laat anderen merken hoe dierbaar ze voor je zijn.

In juni wordt je interesse voor de spirituele en religieuze kant van je karakter aangewakkerd. Er komt iemand in je leven die je wat dat betreft de weg wijst. Dat kan echter ook een vriend zijn die deze kant van zijn leven altijd verborgen heeft gehouden.

De eerste weken van juli ben je rusteloos en impulsief. Je wordt uitgedaagd om volkomen jezelf te zijn en veranderingen aan te brengen die je uit de dagelijkse sleur halen. Nieuwe uitdagen vragen om een nieuwe benadering, oude methodes dien je aan de kant te schuiven.

In augustus maakt de rusteloosheid plaats voor moed. Je laat kanten van je karakter zien waar anderen geen idee van hadden dat je het in je had. Een interessante maand voor je innerlijke groei.

Vanaf half september tot eind oktober is er vergrote kan op een conflict. Het is moeilijk voor je om iets toe te geven of om water bij de wijn te doen. Jaag de zaken niet onnodig op de spits. Hoe boos je ook kunt zijn, waak ervoor niet geniepig te worden ook al heb je het gevoel dat de ander het verdient. Deze energie zal namelijk als een boemerang naar je terugkomen.

Gezamenlijke bezittingen gaan in november om aandacht vragen. Relationeel ontstaat er misschien onenigheid over hoe de financiën besteedt moeten worden. Je energie is ook behoorlijk seksueel gericht iets waar je partner niet over zal klagen.

De laatste weken van het jaar ben je creatiever dan gewoonlijk. Het zou je goed doen om er even tussen uit te gaan en iets anders te doen dan je normale bezigheden. Het is een goede tijd om iets nieuws te beginnen maar overschat jezelf niet. Neem niet teveel hooi op je vork.

===============================================================================

Iedereen is aan het begin van een nieuw jaar toch weer nieuwsgierig naar wat er komen gaat en dus zoeken we met z'n allen de jaarhoroscopen op. Een jaarhoroscoop wordt voor ieder sterrenbeeld zo algemeen mogelijk opgesteld. Een persoonlijke jaarhoroscoop is natuurlijk veel uitgebreider en daar valt alles veel preciezer op zijn plek.

© 2019 - 2023 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel