Stier - jaarhoroscoop 2021

Vorige Artikel 2 van 13 Volgende

Stier - jaarhoroscoop 2021

Begin van het nieuwe jaar maak je kennis met een nieuwe schoonheid, dit kan zich ook uiten in een nieuwe vorm van kunst of muziek. Perfecte periode om er even tussenuit te gaan. Het beste bezoek je dan een plek waar je niet eerder bent geweest. De mooiheid van dingen en mensen om je heen valt je nu meer op.

In februari zal je je inzetten om de harmonie te bewaren op de werkvloer Je hebt oog en oor voor beide kanten van een verhaal en als een echte vredesstichter probeer je het diplomatiek op te lossen. Je manier van aanpak zal anderen verrassen.

Vanaf begin maart tot eind april ga je je energie richten op wat echt belangrijk voor je is, de dingen die waardevol voor je zijn. Er is een grote behoefte om zekerheid te ervaren, dat kan relationeel gericht zijn maar ook financieel, werk of huisvestiging gerelateerd. Laat die behoeft aan zekerheid niet je leven regeren.

De eerste week van mei kun je opstandig zijn. Er is sprake van een rusteloos gevoel en het liefst zou je gillend weg rennen van je huidige situatie. Je reacties en handelen kunnen anderen verbazen, ze begrijpen werkelijk niet waarom je zo doet.

Juni is de maand om leuke dingen te doen met vrienden. Hier lijk je geen genoeg van te krijgen, gezelligheid kent geen grenzen voor jou, zet de tafel nog een keer vol en schenk wat bij, we gaan door tot in de kleine uurtjes. Het lijkt wel of je onuitputtelijk bent. Wees wel alert, een zogenaamde vriend is toch niet zo oprecht als je denkt.

Tijd om het thuis eens lekker op te waarderen is er in juli. Met grote energie ga je aan het werk om alles weer netjes te maken of te vernieuwen. Je hebt het nodig om met mooie spullen omringd te zijn in je home.

Begin augustus kan er thuis wat wrijving zijn. Je boelt je beperkt in je doen en laten en je breekt je het hoofd over hoe dat komt. Probeer een situatie ook vanuit het standpunt van iemand anders te zien.

September is de maand om het kind in jezelf naar boven te halen. Durf te rennen, lachen en plezier te maken. Sportief gezien wil je de beste zijn en je hebt een vurige inzet. Pas wel op voor ongelukken.

In oktober wordt je niet goed begrepen, alles wat je zegt of schrijft komt verkeerd aan. Het is verstandig om alle uitgaande post, e-mail, appjes e.d. extra goed te controleren op fouten.

Midden november kun je enorm uit je slof schieten en dan vooral relationeel gezien. Probeer een probleem verrassend op te lossen in plaats van choquerend. Je partner zal zo onder de indruk van je zijn dat de vonken er vanaf spatten.

December is de maand om je horizon te verbreden en dan vooral op geestelijk gebied. De ideale tijd om een nieuwe studie te beginnen of je verdiepen in onderwerpen die je interesse hebben.

==============================================================================

Iedereen is aan het begin van een nieuw jaar toch weer nieuwsgierig naar wat er komen gaat en dus zoeken we met z'n allen de jaarhoroscopen op. Een jaarhoroscoop wordt voor ieder sterrenbeeld zo algemeen mogelijk opgesteld. Een persoonlijke jaarhoroscoop is natuurlijk veel uitgebreider en daar valt alles veel preciezer op zijn plek.

© 2019 - 2023 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel