Steenbok - jaarhoroscoop 2022

Vorige Artikel 10 van 12 Volgende

Januari is een goede maand om voor jezelf eens te onderzoeken hoe het op je werk of met je dagelijkse bezigheden verloopt. Ben je tevreden over wat je gedaan hebt en verloopt alles naar wens, dan ga vooral zo door. Is dat niet het geval dan kijk waar veranderingen nodig zijn om dingen te verbeteren.

Begin februari heb je weinig energie en kunnen de plichten en verantwoordelijkheden zwaar drukken. Je bent een kei in organiseren en kunt zodoende taken uit handen geven. Misschien voel je je wel wat somber en eenzaam, geef hier niet teveel aandacht aan.

In maart ben je impulsief wat nieuwe aankopen betreft. Je koopt niet omdat je iets nodig hebt maar om je ego een boost te geven. Hoe meer je hebt, hoe beter je je voelt.

Begin april lijkt het wel alsof alles tegenzit en iedereen je tegenwerkt. Dit roept irritatie bij je op en je voelt je in de maling genomen. Richt je liever op werk waar je geconcentreerd mee moet bezig zijn. Vermijd hierbij wel zwaar of gevaarlijk gereedschap.

In mei heb je de behoefte om je leefomgeving te verfraaien. Her en daar een likje verf en waarschijnlijk heb je een zwak voor mooie dingen die je wilt aanschaffen. Ook de innerlijke mens wil je goed verwennen met allerlei lekkernijen.

In juni wil je in de liefde iets anders beleven. Je kunt zomaar verliefd worden op iemand die compleet anders is dan je vorige partners. Heb je een relatie dan zorg dat je je partner verrast en niet choqueert.

Juli is de maand om eens met je partner te bespreken in hoeverre jullie in elkaars behoefte voorzien. Wordt er voldoende rekening met elkaar gehouden en is er oprechte belangstelling voor elkaar, of leven jullie langs elkaar heen?

Augustus is perfect om je kennis of vaardigheden te verfijnen of uit te breiden. Je bent leergierig en pikt nieuwe dingen snel op. Je bent meer onderweg deze maand, dit kan voor plezier zijn maar ook voor de handel.

Begin september is perfect voor oefeningen op spiritueel of mystiek terrein. Je hebt meer behoefte om op jezelf te zijn en je gevoelens met niemand te hoeven delen. Contact met vrouwen kan deze dagen wat problemen opleveren.

Oktober is de maand van handen uit de mouwen steken en daar ben je zeker niet te beroerd voor. Het contact op de werkvloer of met de mensen waar je je klus mee klaart is vriendelijk en harmonieus.

De eerste helft van november kun je enorm geconcentreerd met iets bezig zijn. Gun jezelf ook geregeld een time out om te ontspannen in gezelschap van vrienden. Ze zie je graag komen.

De tweede helft van december wil je graag indruk maken op anderen. Pas echter wel op dat je niet zo door jezelf in beslag wordt genomen dat je over anderen heen gaat walsen en misschien wel onnodig kwetst.

==============================================================================

Iedereen is aan het begin van een nieuw jaar toch weer nieuwsgierig naar wat er komen gaat en dus zoeken we met z'n allen de jaarhoroscopen op. Een jaarhoroscoop wordt voor ieder sterrenbeeld zo algemeen mogelijk opgesteld. Een persoonlijke jaarhoroscoop is natuurlijk veel uitgebreider en helemaal op jou persoonlijk gericht.

© 2019 - 2022 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel