Maagd - jaarhoroscoop 2023

Vorige Artikel 6 van 12 Volgende

Maagd - horoscoop voor 2023

Het is voor Maagd verstandig om in januari goed alert te blijven op misleiding. Zet niet zomaar ergens een krabbel onder maar check de kleine lettertjes grondig. Ook mensen die je een helpende hand wil bieden kunnen een loopje met je nemen. Houdt er rekening mee dat je in het verkeer vertraging op loopt of zelfs verdwaalt.

Februari is een goede maand voor alle relaties van Maagd. Je bent bereid om water bij de wijn te doen om de goede harmonie maar te bewaren. Zorg dat je jezelf niet teveel wegcijfert ten gunste van de ander, dat geldt zowel privé als zakelijk.

Mercurius, je heerser, vraagt om een goed gesprek in maart. In een 1- op 1 relatie zit iets knel en dat moet opgehelderd worden. Steek de koppen bij elkaar en durf je ook dienstbaar op te stellen. Samen ben je tot veel meer in staat dan alleen.

April belooft een gunstige maand voor je te worden. Zowel maatschappelijk als privé kunnen zich de nodige voordelen aanbieden. Je hebt deze maand het vermogen om mensen en omstandigheden aan te trekken die je het leven makkelijker maken. Is er deze maand sprake van een nieuwe liefde dan is er waarschijnlijk sprake van een groot leeftijdsverschil of een groot verschil in status/functie.

Halverwege mei kost het je weinig moeite om super gedisciplineerde werkzaamheden te verrichten. Je beschikt over een geweldig concentratievermogen en hebt oog voor detail. Door dat gevoel van plichtsbesef en discipline heb je de neiging je af te sluiten van je medemens. Hierdoor kun je je wat somber of eenzaam voelen.

Juni is een uitstekende maand om een cursus of workshop te doen waarmee je je kansen op de arbeidsmarkt versterkt. Ook kun je eens bij je baas aankloppen om te bekijken hoe er verbetering in het werk mogelijk is. Ben je eigen baas dan is dit een goed moment om je bezig te houden met de manier hoe je met je bedrijf naar buiten treedt via reclame e.d.

Midden juli ben je wat geïrriteerd en het contact met anderen verloopt moeizaam. Het liefst werk je op eigen houtje omdat je dan geheel je eigen koers kan varen. Je hebt het gevoel dat het allemaal niet opschiet als je met iemand samenwerkt.

Pas in augustus op dat je je energie niet verspilt omdat je je steeds laat afleiden. Je brein lijkt wel een achtbaan en je vliegt van het ene onderwerp naar het andere. Je medemens zal moeite hebben om je te kunnen volgen. Het zou goed voor je zijn om er eens even tussenuit te gaan.

Geld over de balk gooien kost je in september geen moeite. Je koopt echter niet omdat je iets nodig hebt maar je ego wil gevoed worden. Je hecht deze periode erg aan bezit en daardoor kunnen je inkopen impulsief en zelfs onverstandig zijn. Psychologisch wil je je inzetten voor wat je echt belangrijk vindt.

In oktober ben je waar je ook komt een graag geziene gast. Je hebt ook meer behoefte om ergens bij te horen en je bent meer dan anders bereid om je eigen wensen wat terzijde te schuiven. Tussen strijdende partijen kun je als een ware vredesstichter optreden, je weet de situatie diplomatiek op te lossen.

November kan wat onenigheid brengen tussen broers, zussen, buren of anderen in je dagelijkse omgang. Je komt wat fel en opdringerig over in het verdedigen van je standpunten. Blijf rustig en neem de tijd om ook te luisteren naar een ander dan komen jullie er zeker wel uit.

==============================================================================

Iedereen is aan het begin van een nieuw jaar toch weer nieuwsgierig naar wat er komen gaat en dus zoeken we met z'n allen de jaarhoroscopen op. Een jaarhoroscoop wordt voor ieder sterrenbeeld zo algemeen mogelijk opgesteld. Een persoonlijke jaarhoroscoop is natuurlijk veel uitgebreider en helemaal op jou persoonlijk gericht.

 

 

In december heb je totaal geen behoefte aan zware gesprekken, je bent meer gericht op de lichtere kant van het leven. Je komt er deze maand achter hoeveel liefde er om je heen is, zorg dat je de ander laat merken hoezeer je dit waardeert. Je hebt behoefte aan mooie dingen om je heen.

© 2019 - 2023 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel