Schorpioen - jaarhoroscoop 2023

Vorige Artikel 8 van 12 Volgende

Schorpioen - horoscoop voor 2023.

In januari heeft Schorpioen het drukker dan normaal met zijn contacten in de dagelijkse omgang, zoals buren, collega’s en familie. Er kan sprake zijn van een miscommunicatie waardoor je totaal verkeerd begrepen wordt. Herhaal wat een ander je vertelt en geef aandacht aan hoe je je zinnen zelf formuleert.

Februari is de maand waar Schorpioen tijd vrijmaakt voor plezier. De zelfdiscipline wordt even terzijde geschoven want ontspanning is natuurlijk ook belangrijk. De omgang met kinderen doet je goed omdat je daardoor ook zelf weer even kind mag zijn. Je liefdesrelatie komt deze maand verder tot bloei.

Begin maart kun je je wat onrustig voelen waardoor je handelingen vertoont die anderen verbaasd laten kijken. Toch is op de werkvloer sprake van een prima sfeer en kan er zelfs een promotie of loonsverhoging in de lucht hangen.

April is de maand waar je een goed gesprek aangaat met je partner, dat kan je liefdespartner, zakenpartner, beste vriendin, arts enz. zijn. Ga eens na of jullie aan elkaars verwachtingen voldoen of dat de een meer in de relatie steekt dan de ander. Praat dingen diplomatiek uit en vermijd dingen te zeggen waar je spijt van krijgt.

Vanaf midden mei kun je op grote tegenstand rekenen wanneer je dingen in je leven wil veranderen. Het lijkt af en toe wel of er sprake is van een echte machtsstrijd. Je beschikt echter over zoveel energie dat, wanneer je deze positief gebruikt, veel voor elkaar kunt krijgen. Maak in ieder geval geen vijanden.

Halverwege juni kun je je wat onrustig voelen. Je ergert je aan de dagelijkse sleur en alles wat je in je vrijheid belemmerd. De mensen om je heen merken je grilligheid op, blijf kalm want het ligt niet aan hun. Als het even kan dan doe inderdaad eens iets heel anders.

Juli is een perfecte maand om een cursus te gaan volgen. Je pikt dingen snel op en het zal je veel voordeel brengen. Mensen en plaatsen die nieuw voor je zijn trekken je aandacht, je bent nieuwsgierig om meer te weten te komen.

Pas in augustus op dat je niet betrokken raakt in bedriegerijen. Wanneer je nu niet goed oplet kan dat vervelende consequenties hebben voor de toekomst. Je lichaam is deze periode gevoeliger voor medicijnen waardoor je bijverschijnselen kunt krijgen. Allergieën steken de kop op.

September brengt gunstige omstandigheden die je het leven makkelijker maken. Je beschikt over een aantrekkingskracht waardoor mensen bereid zijn om je werk uit handen te nemen. Je kunt verliefd worden op iemand waar je normaal gesproken van zou denken dat die persoon onbereikbaar voor je is. Waarschijnlijk een ouder iemand of iemand met een hogere status.

In oktober bruis je van de energie en heb je de kans om de wereld te laten zien wat je waard bent. Je maakt indruk op anderen om wat je allemaal voor elkaar krijgt. Echter dien je gevoelens van anderen niet uit het oog te verliezen door als een wervelwind je alleen met je eigen plan bezig te houden.

In november kun je betrokken raken bij liefdadigheidswerk zoals in de zorg, met vluchtelingen of op religieus terrein. Zorg dat je jezelf niet gaat zien als de redder van de mensheid. Wanneer je iemand helpt doe dit dan belangeloos en niet om je ego te strelen.

December haalt de diplomaat in je naar boven. Bij ruziënde partijen weet jij als een ware vredesstichter de boel te sussen. Je hebt behoefte aan ontspanning dus als je tijd voor jezelf kunt vrijmaken dan moet je dat zeker niet nalaten.

==============================================================================

Iedereen is aan het begin van een nieuw jaar toch weer nieuwsgierig naar wat er komen gaat en dus zoeken we met z'n allen de jaarhoroscopen op. Een jaarhoroscoop wordt voor ieder sterrenbeeld zo algemeen mogelijk opgesteld. Een persoonlijke jaarhoroscoop is natuurlijk veel uitgebreider en helemaal op jou persoonlijk gericht.

© 2019 - 2023 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel